Designtegels.be is wat ik hem adviseerde

Designtegels.be is waar ik vandaag een bericht over achter laat. Ik ben deze site gestart om deze te voorzien van alle goede tips die ik om mij heen verzamel. Nu kwam ik laatst in gesprek met een goede kennis van mij en hij vertelde mij over de verbouwing van zijn zaak. Hij wil met zijn hele team gaan verhuizen en heeft een oud pand gekocht dat nu volop wordt gerestaureerd. Met name de vloer moet door het hele pand worden vernieuwd. En toen heb ik hem op dit adres gewezen want door het leggen van deze mooie designtegels kun je direct een prettige sfeer creëren.

Een adres om te onthouden

Al snel kreeg ik van hem de complimenten over de site, Designtegels.be. Omdat je hier zoveel mogelijkheden vind van tegels, vloertegels en wandtegels dat je je volledig kan laten inspireren. Hier kom je vanzelf op een leuk idee als je eens een kijkje neemt tussen de klantenfoto’s die op de site worden geplaatst. Niet alleen voor je badkamer of keuken thuis is dit een goed adres maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Daarom wil ik iedereen eigenlijk op deze site attenderen als je opzoek bent naar hoge kwaliteit tegels voor een aantrekkelijke prijs. Neem daarom zelf eens een kijkje op deze site om te zien wat ik bedoel met mijn blog.