Wat kun je allemaal verwachten van een kentekencheck?

De kentekencheck is een mogelijkheid om allerlei gegevens over een voertuig te weten te komen. Het gaat om voertuigen geregistreerd bij de rijksdienst voor het wegverkeer. Aan deze informatie heb je veel wanneer je een voertuig wil kopen of verkopen. Wanneer komt dit handig uit? Wanneer je een leuke auto hebt zien staan die te koop is of wanneer je zelf een auto verkoopt. Dat kan met de kenteken check, zoals op Kentekencheckgratis.nl.

De website krijgt de informatie vanuit de rijksdienst voor het wegverkeer. Daarom is het geheel betrouwbaar. Alle voertuigen die op de openbare weg komen, staan daar geregistreerd.

Wat staat er op een kenteken check?

Bij een kenteken check komt er heel wat informatie bij kijken over het voertuig. Alle relevante informatie over een geregistreerd voertuig staat hierin. Gaat het nou om het type voertuig, merk, model en voertuigsoort, een indicatie van de aanschafprijs, verzekering, kleur en uitvoering, het aantal zitplaatsen, gegevens over de motor, verbruik, CO2-uitstoot, km standen, de cilinderinhoud, etc. Het staat er allemaal in. Hierin staan geen gegevens over de voertuighouder. Want die zijn beschermd in verband met de privacy.

Met deze informatie kan je dus heel wat mee wanneer je geïnteresseerd bent in de koop of verkoop. Vul het kentekennummer in, en binnen no-time verschijnen alle gegevens over het betreffende voertuig. Doe vandaag nog een kentekencheck. Het komt je zeker ten goede!